VIATJAR, LA MILLOR EXCUSA PER AGAFAR LA CÀMERA

Ens agrada molt veure món i fer una escapada de tant en tant, per a nosaltres és vital veure i conèixer gent diferent, altres cultures, paisatges diversos, etc. Sortir de casa ens nodreix i és una de les millors fonts d’inspiració per entendre diferents estils, altres tendències que es diferencien del què veiem normalment. No podem concebre marxar sense pendre almenys un equip fotogràfic, la nostra eina principal amb la que volem captar les sensacions que més ens arriben. Tan ens agrada fer-ho a l’altra banda del món com aquí al costat, de tot arreu hi ha alguna història per explicar.

“Si un dia has de triar entre el món i l’amor… Recorda: si tries el món et quedaràs sense amor, però si tries l’amor, amb ell conquistaràs el món.”

ALBERT EINSTEIN