Loading...

UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES…

Som l’Eduard i la Núria, apassionats de la imatge, de la comunicació i dels petits detalls que marquen grans diferències.
Creiem en la força de la imatge com a mitjà d’expressió. Mitjançant l’audiovisual projectem idees, transmetem sensacions, il.lustrem moments únics i irrepetibles.
Busquem l’essència de cada projecte i deixem que sigui el fil conductor que el fa especial i autèntic.
Volem presentar la teva marca al món, mantenir eternament present un record, transmetre valors o definir acuradament els teus productes. Per fer-ho només ens cal ser-hi.
Apostem per un tracte proper, un servei impecable i uns resultats òptims, la nostra raó de ser.
Estarem encantats d’explicar la teva història, contacta’ns sense cap compromís.

Ganes, il·lusió, passió, compromís…

Fem el què ens agrada, aquesta és la nostra clau, el motiu i la raó pel que seguim endavant i no contemplem barreres. Estimem la fotografia d’una manera molt especial… A tot arreu on anem estem preparats per capturar el moment, “aquella història” o simplement un lloc bonic per gaudir amb la càmera. El millor de tot és que cada dia que passa o cada treball que fem, la nostra passió per aquesta feina creix i ens adonem que tenim molta sort d’haver-la trobat.

“Si ho pogués explicar amb paraules, no caldria que portés una càmera.”

LEWIS HINE

“Les fotografies més boniques són les que et generen records, encara que no els hagis viscut.”

HERSSON PIRATOBA

“Quina de les meves fotografies és la que més m’agrada? La que faré demà.”

IM0GEN CUNNINGHAM

FOTOGRAFIANT EL MÓN

VIATJAR, LA MILLOR EXCUSA PER AGAFAR LA CÀMERA

Ens agrada molt veure món i fer una escapada de tant en tant, per a nosaltres és vital veure i conèixer gent diferent, altres cultures, paisatges diversos, etc. Sortir de casa ens nodreix i és una (más…)

NATURA I ENTORN

NATURA I ENTORN

Sentim un profund respecte per la natura. Disfrutem descobrint indrets on es mostra amb tot el seu potencial, i admirem les seves particularitats segons les condicions geogràfiques i climatològiques de cada indret.
Ens fascina la força de la natura manifestada en paisatges, animals (más…)

CULTURA I SOCIETAT

CULTURA I SOCIETAT

Creiem que la gent que habita en un indret hi aporta caràcter i personalitat. Descobrir noves maneres de relacionar-se amb l’entorn i amb la gent ens enriqueix i contribueix a contemplar el món i allò que hi passa amb uns altres ulls. Sentim que la gent (más…)

CLIENTS DESTACATS: